Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Голосування
Як Вам новий сайт?
Всього 187 чоловік

Тиждень педагогічної майстерності

Дата: 13 березня 2021 о 19:48
Автор: Можар В. Л.
119 переглядів

Сьогодні освіта перебуває в постійному оновленні і вимагає від вчителя новаторських ідей, новітніх підходів в організації та проведенні занять. Особливої актуальності набувають питання підвищення й розвитку рівня професійної компетентності педагогів. Кожен з нас, усвідомлюючи потреби сучасного суспільства і відповідальність за якість надання освітніх послуг, намагається впроваджувати у свою роботу нові освітні технології. З метою підвищення фахового рівня педагогічних працівників, творчого пошуку педагогічних знахідок, обміну перспективним педагогічним досвідом, секретами власної педагогічної майстерності, практичними цікавинками у нашому закладі з 9 по 12 березня 2021 року пройшов методичний Тиждень педагогічної майстерності.


Мельничук В.С. поділилася секретами проведення успішного майстер-класу. На власному прикладі колеги мали змогу ознайомитися з технікою “Декупаж” декорування предметів побуту, з основним застосуванням її в інтер’єрі, створювали власний дизайн побутової форми.

Токарєва О.Г. продемонструвала практичну значимість для уроків англійської мови сервісу та мобільного додатку Quizlet. Основні етапи завантаження додатку, реєстрації, створення системи власних вправ та переваги і недоліки користування таким сервісом - відповіді на ці та інші запитання звучали під час практичного заняття з колегами.

Що ми, педагоги, батьки знаємо про інтернет- залежність, які її фізичні та психологічні симптоми, ознаки небезпечного контенту, яким чином наших дітей “спонукають” до участі в небезпечних  челенджах? Обговорення таких важливих та актуальних тем сьогодення відбулося під керівництвом спікера Усік Л.Є., яка також запропонувала класним керівникам анкетування, корисні поради для учнів та їх батьків.

Симуляція – це імітація певної реальної речі, ситуації чи процесу. Цифровий симулятор може бути інструментом для моделювання поведінки систем або тренажером. Вони є супер-оптимальними, адже забезпечують не тільки віртуальні умови для досліджень та експериментів, а й сприяють формуванню навичок проектування та моделювання. Про використання у власній практиці інструментів програми Phet розповіла вчитель фізики та астрономії Хом’як Ю.В.

Справжніми дослідниками та експериментаторами мали можливість відчути себе педагоги, які завітали на заняття до вчителя хімії Ячник Н.В. Вона пояснила присутнім роль домашнього хімічного експерименту як методу пізнання, розвитку і виховання учнів, який застосовується для досягнення різної мети: повторення вивченого матеріалу, формування нових понять з хімії, прищеплення і закріплення знань і вмінь, перевірки їх засвоєння учнями. 

Симус О.Л. разом із своїми колегами створювали різноманітні вправи за допомогою популярного нині сервісу LearningApps.org, який є конструктором для розробки різноманітних завдань з різних предметних галузей для використанням і на уроках, і позаурочний час, і для малечі, і для старшокласників.

Проведені заходи дають можливість створити в колективі творчу атмосферу, сприяють дружній і згуртованій роботі педагогів. Адже справжній колектив - це свідома та наполеглива робота, побудована на взаємоповазі та спільному прагненні досягти кращих результатів.

Коментарі:
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.